עסקים נוספים שנותנים שירות בראשון לציון
מספר מקשר
072-3203491 זאפ גרופ עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע באזור המידע בדף העסק
הירמוך 1, יבנה
(1)
מספר מקשר
זאפ גרופ עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע באזור המידע בדף העסק
מידע נוסף על אלקטרה מוצרי צריכה בע"מ
אזורי שירות
ראשון לציון
תחומי העסק
ייצור מוצרי מיזוג אוויר ואוורור
מפה
מציג 1-4 חוות דעת מתוך 4 חוות דעת על אלקטרה מוצרי צריכה בע"מ
3.2
דירוג כללי

חמי שמואלי
20/04/2015
1.8
לא אמינים ביחס לשירותי תחזוקה
זה מזעזע שחברה כמו אלקטרה אינה רואה חובה לעמוד בהתחייבויותיה!! לקחת כסף הם יודעים אבל אחר כך שזה מגיע לשירות - לך תחפש אותם!!!
בסוף 2013 רכשתי מקרר SBS של LIEBHERR. מדובר במקרר די יקר.
במעמד התקנת המקרר הציע לי המתקין של אלקטרה לרכוש שירותי אחזקה של המקרר לתקופה של 5 שנים בעלות של כ- 4,000 ש"ח.
למרות שאני בד"כ נמנע מלרכוש את חבילות התחזוקה הללו הפעם החלטתי לרכוש, בין היתר בשל שוויו של המקרר והמחירים היקרים של התיקונים, לרבות הפלסטיקה בתוך המקרר.
הנציג הבטיח לי שהשירותים כוללים את "הכל הכול הכל" ואני לא משלם כלום עבור שום תיקון או החלפת חלק. שילמתי והנציג מילא תעודת האחזקה.
אז שמתי לב שרשום על התעודה כי "לא כולל חלקים פלסטיים שהם קופסאות ותאים למיניהם למוצרי מזון". מיד כמובן ציינתי זאת בפניו ואמרתי לו שזה לא שהציג בפני רק כדקה קודם לכן.
הנציג לא התבלבל וסימן בעט שלו שני קווים בצורת X גדול על כל הסעיפים ואמר לי ש
זה לא רלבנטי" וכתוב בתחתית ש "סכום השתתפפות עצמית: לכל תיקון 0 ש"ח.
הנציג הדגיש בקוו כפול מתחת למילים "כל תיקון" וציין שזה מה שקובע.
הנציג היה נראה אמין ולא חשבתי שנציג חברה כל כך גדולה וידועה ינסה לרמות.
בפסח האחרון ניסיתי לפרק את המגירות ונשברה פלסטיקה ב 2 מגירות. התקשרתי למוקד של חברת אלקטרה.
בתאריך 12/4/15 הגיע טכנאי לבייתי. לקח לו שניה בדיוק כדי לקבוע שהנזק לא מכוסה. סיפרתי לו את האמור לעיל ועל התחייבות הנציג ואף הצגתי בפניו את התעודה עם ה X הגדול.
הדברים לא הרשימו אותו, אבל הוא נתן לי לשוחח עם האחראי עליו, מר איציק אסידו. איציק אמר שיבדוק את הדבר.
לאחר שלושה ימים התקשר אלי איציק עם תשובה שלילית אך ציין כי אני יכול לרכוש את החלקים בכסף מלא.

i
חוות דעת של צרכן אשר יצר קשר טלפוני עם בית העסק, התקבל באמצעות סקר טלפוני המבוצע על ידי חברת סקרים מקצועית.
יניב
06/12/2011
2.6
טכנאי תנורים
הטכנאי הגיע לביתי בדק את התנור ולאחר 2 דקות פרק ממנו חלק ולקח אותו ל"שיפוץ" שלקח יותר משבוע. כשהרכיב את התנור חזרה שבוע וחצי מאוחר יותר השאיר שתי שריטות עמוקות ומכוערות בארון המטבח.
i
חוות דעת של צרכן אשר יצר קשר טלפוני עם בית העסק, התקבל באמצעות סקר טלפוני המבוצע על ידי חברת סקרים מקצועית.
יצחק
28/08/2011
3.6
עזרה בקבלת תעודה אחריות
הנציגה הנ"ל עשתה את הכל שאקבל את המידע לבייתי , כמו כן דאגה כי אקבל את תעודת האחריות למוצר 
i
חוות דעת של צרכן אשר יצר קשר טלפוני עם בית העסק, התקבל באמצעות סקר טלפוני המבוצע על ידי חברת סקרים מקצועית.
אלה
25/08/2011
5
החלפת מכונת גילוח שנקנתה במכונה אחרת
לאחר שרכשתי מכונת גילוח מדגם Philips RQ1150 , גיליתי שהמכונה אינה מתאימה לי כלל והייתי מאוד לא שבע רצון מהמוצר.
לאחר שיחה עם אלקטרה ישראל, ולאחר שהסברתי להם את המצב וכי ברצוני לקבל דגם אחר שבחרתי הם נענו לבקשתי ותוך מספר ימים מועט אף החליפו לי את המוצר למוצר מתקדם יותר וטיפה יקר יותר מהמוצר שרכשתי, ללא תוספת מחר. בנוסף המוצר החדש נשלח עד לביתי והישן נלקח.- 1