מה הסוד להכנת שווארמה טעימה, ואיך מזהים חומוס משובח או פלאפל אותנטי?
מאת: רון שגב פינקלמן 29/12/2014
חומוס, שווארמה ופלאפל נחשבים למאכלים אהובים ביותר כמעט על כולם, ללא יוצא מן הכלל. מסיבה זו, אפשר למצוא בכל פינה ובכל קרן זווית, דוכן פלאפל, מזנון שווארמה או חומוסייה קטנה וביתית. הביקוש הגבוה למאכלים הטעימים במיוחד והזולים מאוד, הביא לפריחה בענף, וההיצע העצום מקשה מעט על הבחירה. אם מתחשק לכם לנגב חומוס טוב, לפני שאתם רצים לחומוסייה הקרובה, קבלו את הסימנים המזהים של חומוס איכותי. אם מתחשק לכם דווקא שווארמה או פלאפל, לפניכם סימני האיכות