רשת הגלידריות אלדו הוקמה בארץ בשנת-1993 והייתה לחלוצה בתחום הגלידריות האיטלקיות בארץ,רשת אלדו מונה כיום כ- 40 סניפים המפוזרים בנקודות שונות ברחבי הארץ.בכל אחד מסניפי הרשת מכינים את הגלידה לצריכה יומית, מידי יום, תוך שימוש בחומרי גלם המיובאים מאיטליה ומיוצרים בשני מפעלים איטלקיים - MONTEBIANCO ו- TORRONALBA - הנחשבים לאיכותיים במיוחד באיטליה.הכנת הגלידה במקום ומדי יום, בשילוב חומרי גלם איכותיים במיוחד, מאפשרת לנו להגיע למרקם שמיימי וטעם קטיפתי, שלדעת רבים בארץ אין שני לו.
בזכרון יעקוב ברחוב מאוד פופולארי בפינה בולטת יש להם מגוון עשיר נותנים שירות 10 שם כל דבר טעמתי לפני שבחרתי גלידה טעימה אין מה להתווכח על זה.מקום היה מפוצץ עד 0 מקום לא יכלתי לשבת אבל היה נקי עובדים הקפידו על שולחנות נקיים לקחתי כמה טעמים ביקשתי חציי כדור כדי לאכול כמה שיותר איש לא התנגד אבל המחיר היה יקר יחסית לכרמל בחיפה אבל גלידה טעימה אין מקום לשבת אנשים היו דוחפים אחד את השני כשהייתי שם זה לא מפתיע אותי למה אחרי שטועמים מבינים את הסיבה
הגלידה הכי טעימה שטעמתי עד היום. מלאה ועמוקה בטעמים.
המקום הי עמוס (חול המועד סוכות) ולא היה מקום פנוי לשבת.
איללוא המחיר הגבוה לטעמי (20 שח לכדור) רק שתבינו, באיטליה זה עולה 1.5 יורו = 6 שקל!!! -- היה מקבל 5 כוכבים.
תמיד כיף להגיע לגלידריה אלדו בזכרון יעקב.
הגלידריה נמצאת בקצה המדרחוב.
השירות אדיב, יש המון טעמים של גלידה, והגלידה טעימה מאוד.
יש מקום לשבת בפנים, במיזוג, בשולחנות או בבר סמוך לחלון, או מחוץ לגלידריה.
יום שישי בלילה, אחרי שראינו הופעה בקיוב בזכרון יעקב קבלתי הודעה מביתי שבקשה שאם אני כבר נמצאת בזכרון יעקב (אנחנו חיפאים) אסע לגלידה אלדו ואביא קילו גלידה הביתה.
החנות של גלידה אלדו בזכרון יעקב נמצאת בקצה המדרחוב של זכרון.
הגעתי בסביבות 12 בלילה, והמקום היה מלא אנשים. חלקם ישבו בחוץ, חלקם בפנים, וחלקם המתינו ליד מקררי הגלידה.
כשהתפנתה מוכרת בקשתי לטעום מספר טעמים, שאלתי כמה טעמים נכנסים לקופסא של קילו גלידה. בחרתי את הטעמים לואקר, שוקולד בלגי, לוטוס וקרם שניט שוקולד.
הגלידה נארזה בקפידה בקופסאת קלקר, כוסתה עם דף פלסטי ולאחר סגירתה המכסה הודבק לגוף הקופסא עם ניר דבק. הקופסא ו4 גביעי גלידה הוכנסו לשקית אלבד.